Starterspakket

Starters pakket ondernemers MKB

Als startende ondernemer komt er veel op U af. Een ondernemingsplan, inschrijving bij de KVK, financiering en verzekering, te veel om op te noemen.
Een startende ondernemer zit ook met veel vragen. Hoe bereik ik mijn potentiële klanten ? Hoe krijg ik naamsbekendheid ? Er moet van alles worden geregeld en het werk gaat gewoon door. Een professionele en actuele website kan de onderneming helpen te groeien, maar daarvoor is vaak nog geen budget beschikbaar.
Speciaal voor de startende ondernemer heeft Graphics-Design een starterpakket samengesteld. Dit starterspakket is ideaal voor kleine (startende) bedrijven die toch graag een betaalbare website met een professionele uitstraling willen hebben. U krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Die moet natuurlijk goed, vertrouwd en professioneel zijn. Wij regelen alle zaken m.b.t. de website. U kunt zich dan volledig richten op het bedrijf !
Een website kan voor U als starter veel betekenen. U bent altijd te bereiken, met een webformulier is Uw bedrijf altijd open, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. U kunt zich prima profileren middels een krachtige website. Deze is immers het visitekaartje van Uw bedrijf.
Wij helpen U graag een goede start te maken en zo een stap voor te zijn op Uw concurrenten.
Kies dus voor het starterspakket, en laat Graphics-Design Uw website ontwerpen tegen een zeer voordelige "startende" prijs namelijk € 745,-
In het voorjaar van 2016 hebben wij een leuke aanbieding : Starters Aanbieding voor maar € 645,- !

Wat houd het starterspakket in ?

Het pakket voor startende ondernemers bestaat uit de volgende producten:

  • Professioneel ontwerp (Verschillende opmaken waaruit u een keuze kunt maken).
  • Tot 6 opgemaakte pagina"s met tekst en afbeeldingen inclusief Contactformulier en/of Google map + Routeplanner.
  • De laatste zoekmachine optimalisatie technieken.
  • Webstatistieken met Google Analytics.
  • Indien gewenst kan Graphics-Design uw domeinnaam voor u registreren en de daarbij behorende hosting voor u regelen.
  • Indien nog niet voorhanden het ontwerpen van een Logo.
  • Ontwerp briefpapier, facturen en visitekaartjes

Waarom kiezen voor het starterspakket ?

Het website starterspakket is een compleet pakket waarmee u als startende ondernemer direct een goede indruk kan achterlaten bij potentiële klanten.
Met het starterspakket krijgt u niet alleen een mooie en professioneel ogende website online, maar heeft u ook direct de beschikking over een bruikbaar logo, briefpapier, facturen en visitekaartjes.
Dit starterspakket is alleen voor ondernemingen die in het afgelopen jaar zijn gestart met hun bedrijfsvoering, of die het komende jaar van start zullen gaan.
Kiest u voor het starterspakket, dan weet u de exacte prijs voor uw website, en is direct duidelijk wat u met het starterspakket er allemaal voor terug krijgt. Helder en transparant.

Mocht u niet alle diensten van het starterspakket willen afnemen, maar slechts een gedeelte hiervan, of juist meer mogelijkheden hebben, ook dan kunnen wij u als startende ondernemer een passende aanbieding doen.

Bekijk hier enkele voorbeelden van starters die u voorgingen...