Diensten

HTML Template

Graphics-Design is een enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites. Met een frisse kijk op designen maken wij Uw website geheel naar Uw eigen wens. Kwaliteit, creativiteit en functionaliteit zijn bij ons kernbegrippen. Dit alles met een prima prijs - kwaliteit verhouding.
Wij bieden een totaalpakket aan van o.a. webdesign, onderhoud en hosting.  Op internet zijn veel meer dingen mogelijk dan in ouderwets drukwerk; duidelijke voorbeelden hiervan zijn bewegende elementen, interactiemogelijkheden, altijd toegankelijk, audio en video etc. Graphics-Design kan dit alles implementeren in Uw website. Een goede website is echter meer dan ontwerp alleen. Niets is zo storend als achterhaalde en gedateerde informatie op Uw site. Dit komt het bedrijfsimago zeker niet ten goede. Daarom bieden wij ook aan om na het online gaan van Uw website het onderhoud en de updates te verwerken.
U heeft al een website maar niet ( meer ) tevreden over het resultaat ? Of is Uw site sterk verouderd en toe aan een opknapbeurt ? Laat ons Uw website restylen..... een frisse herstart voor Uw online visitekaartje !
Hieronder ziet u een overzizcht van onze werkzaamheden...


Graphics-Design is dé specialist op het gebied van webdesign. Het ontwerp van uw website is natuurlijk heel belangrijk. Het is uw visitekaartje op internet. Een goed ogende website levert nu eenmaal meer respons en mogelijk meer klanten op. Het design van de website moet goed aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Bezoekers moeten na het zien van de website een goed beeld krijgen van de werkzaamheden van uw bedrijf.

Lees meer >

Een website vergt natuurlijk onderhoud. Uiteraard wilt u een "Up To Date" website. Graphics-design kan de website voor u onderhouden. Dit kan zijn het plaatsen van recentere foto's, actueel nieuws, prijslijsten of aanbiedingen. Maar ook het toevoegen van een nieuwe pagina of verandering van de lay-out is mogelijk. Daarbij veranderd het internet ook voortdurend, waardoor het raadzaam is om de website te laten onderhouden en te laten aanpassen aan de laatste ontwikkelingen.
Graphics-design repareert en actualiseerd uw website met een website onderhoud op maat. Hierdoor heeft u wijzigingen direct online (binnen 24 uur, normaliter dezelfde dag !) en kunt u direct inspelen op actualiteiten. Daarbij maakt het niet uit of de website door ons is gebouwd of niet, wij staan altijd voor u klaar.

Lees meer >

Een banner is een grafische reclame-uiting op het internet. Door op een banner te klikken wordt veelal een pagina geopend waar meer informatie over het geadverteerde te vinden is. Een banner bestaat veelal uit een JPEG- of GIF- bestand met standaard afmetingen dat in de browser getoond wordt. Een opvallende, in 't oog springende banner kan er voor zorgen dat een bezoeker in één klik op uw website terecht komt. Dit is dus de manier om meer mensen bekend te maken met uw website.
Een header staat normaliter bovenaan een website en maakt de sfeer van de site. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen van banners & headers. Door gebruik te maken van de laatste software op dit gebied kunnen wij een iedere header maken die de juiste en gewenste sfeer uitstraalt.

Lees meer >

Uw bedrijfs- of productlogo is misschien wel het meest in het oog springende grafische element binnen uw onderneming. Een goed logo ontwerp kan uw imago en identiteit versterken en een slecht logo ontwerp kan u klanten kosten. Uw Logo & Huisstijl zijn de eerste indrukken bij de visuele communicatie met de wereld. Het is van belang dat ze herkenbaar zijn en een weerspiegeling en reflectie zijn van uw onderneming. De klant moet u door het zien van uw logo en huisstijl in positieve zin kunnen herkennen, en het logo moet direct het bedrijf in zijn geheel oproepen! Graphics-Design denkt met u mee, ontwerpt én realiseert uw logo. Tevens kunnen wij de bijpassende huisstijl ontwerpen en passen deze toe op uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen etc. Al deze zaken met het oog op de huidige markt en de wensen van uw huidige en toekomstige klanten.

Lees meer >

Een foto zegt meer dan 1000 woorden... Graphics-Design kan voor u foto's bewerken om ze geschikt te maken voor internet. Wij gebruiken de beste software voor fotobewerking om foto's aan te passen, te verbeteren of te manipuleren. Ook kunnen wij foto's samenvoegen, verouderen, verscherpen, vergroten, retoucheren, kortom, alles is mogelijk. Heeft u een aantal foto's die u op een originele manier wilt weergeven in een fotogallerij, dan kan Graphics-Design deze voor u implementeren in uw website. Tevens maken wij desgewenst foto's op locatie bij uw bedrijf of instelling.

Lees meer >

Search Engine Optimalisation ( SEO ) ook wel Zoekmachine optimalisatie genoemd, is van groot belang voor Uw website. Internetgebruikers die op zoek zijn naar uw producten of diensten gebruiken steeds vaker een zoekmachine om informatie te vinden ter oriƫntatie. Wist U dat 81% van de Internet gebruikers wereldwijd afhankelijk zijn van zoekmachines en webgidsen om informatie te vinden die ze nodig hebben? Zoekmachine marketing zorgt ervoor dat uw doelgroep uw website vindt tijdens de zoektocht naar product- of dienstinformatie. Bij Zoekmachine Optimalisatie draait het erom dat u zo veel mogelijk relevante bezoekers op uw website krijgt via topposities in de zoekresultaten. Dit kan men doen door de juiste "tags" mee te schrijven bij het ontwerp van een Website. Daarnaast is het ook van belang om de website op een juiste manier op te bouwen en een goede titel te gebruiken. Wij kunnen Uw huidige website aanpassen om te voldoen aan de laatste "eisen" van zoekmachines zodat Uw website hoog scoort.

Lees meer >