Over Graphics-Design

Graphics Design is een klein actief design buro die zich heeft gespecialiseerd in webdesign, onderhoud en grafisch ontwerp. Het bedrijf is gestart in 2003 en heeft als doel om websites voor iedereen bereikbaar te maken. Want of je nu ondernemer bent of particulier, wij vinden dat iedereen zich zou moeten kunnen presenteren op het internet, op welke manier dan ook.
Wij proberen dit te bereiken door creatief en verrassend te ontwerpen, en altijd in goed overleg met de klant.
Hierbij dragen wij de zorg dat de functionaliteit van de website niet uit het oog wordt verloren.

Onze Werkwijze

U hebt een doel voor ogen met uw website, en de kennis van uw bedrijf, de branche en uw klanten. Voor ons geldt dat wij dat moeten vertalen in een effectieve en bij uw bedrijf passende website.
U kunt hiervoor geheel vrijblijvend met ons een afspraak maken (zie onze contact pagina). Nadat u uw wensen heeft kenbaar gemaakt zullen wij een voorbeeld lay-out maken ( een eerste opzet, en nog steeds geheel vrijblijvend... ) waarin al uw wensen zijn opgenomen. Kunt u zich vervolgens vinden in ons voorstel, dan volgt het proces van ontwikkeling en realisatie.
Als klant heeft u hierbij maximale inspraak, waarbij er telkens tussentijds overleg plaats vind. Pas als u volledig tevreden bent, zullen wij de website voor u online plaatsen, alles in goed overleg, helder en transparant

Waarom een website?

Websites kunnen gezien worden als een dynamisch visitekaartje, één waar u zelf invloed op kunt uit oefenen en één die voor iedereen bereikbaar is, 24 uur per dag, zeven dagen in de week, het hele jaar door!
Nog te vaak zien wij ondernemers die geen website hebben, een sterk verouderde website hebben, of die het nut van een website niet inzien. Inmiddels zijn wij ervan overtuigd ( en gelukkig ook vele klanten met ons ) dat een goede website een grote meerwaarde is voor een bedrijf. Het zou toch zonde zijn om potentiële klanten te verliezen door een niet werkende website.
Laat ons uw website ontwerpen, en ondervind de meerwaarde, voor uzelf en uw (nieuwe) klanten. !