Nieuws

Sailingannefleur | Op weg naar de top

Sailingannefleur | Op weg naar de top

Ontwikkeling en realisatie Sailing AnneFleur : www.sailingannefleur.nl.
Sailing Annefleur is een website over een jonge vrouw op weg naar de top. Annefleur heb ik gesponsord met het maken van haar website, om sponsors te werven voor haar weg naar het Wereldkampioenschap in 2016.
Het is een informatieve "one page" website geworden, wat zeer geod werkt voor de vindbaarheid en het gemak van bladeren in de website.

Terug naar boven
2015

HealthyQ | Vers Fruit, Dat Werkt

HealthyQ | Vers Fruit, Dat Werkt

Ontwikkeling en realisatie HealthyQ : www.healthyq.nl.
HealthyQ is opgericht door ondernemers die regelrecht uit de AGF-branche komen. Zij hebben jarenlang met fruit gewerkt en weten precies wanneer zij met seizoenen moeten schakelen en waar het beste fruit vandaan komt. HealthyQ leverd vers fruit op scholen, bedrijven en instellingen door heel Nederland.
Wij hebben het Logo ontwikkeld, alsmede de complete website en diverse flyers / visitekaartjen etc.

Terug naar boven
2015

Profrema Calculatie Bureau

Profrema Calculatie Bureau

Volledige restyle website Profrema Calculatie Bureau : www.profrema.nl.
Profrema is het full service landelijk calculatie advies & project management bureau welke het verschil, in de huidige 'nieuwe' markt, weet te maken voor haar opdrachtgevers. Door de groei die dit bedrijf heeft meegemakt was het toe aan een nieuwe look, wat ook voor de website gold.
Graphics-Design heeft een compleet nieuwe frisse look ontworpen, waarbij er nieuwe technieken zijn gebruikt, zoals o.a. te zien is bij de projecten pagina.

Terug naar boven
2014

Oliver Abogados online

Oliver Abogados

Nieuwe meertalige website online : www.oliver-law.com.
Graphics-Design heeft een nieuwe website gerealiseerd voor Oliver Law, een internationaal bedrijf welke gericht is op de Spaanse markt. De website is volledig simultaan uitgevoerd in 3 talen ( Nederlands, Engels en Spaans ) Graphics-design heeft ook het logo, visitekaartjes, briefpapier en facturen ontworpen.

Terug naar boven
2014

Nieuwe website Reitec Installatiebedrijf

Reitec Installatiebedrijf

Nieuwe website Reitec Installatiebedrijf online: www.reitec.nl.
ReiTec, een begrip in Westervoort sinds 1925! Een nieuwe start voor Reitec Installatiebedrijf met het starterspakket. Graphics-Design heeft een nieuwe website ontworpen, compleet met een nieuw logo. Naast een compleet aanbod van installatie techniek biedt Reitec ook Advies voor bedrijven en particulieren.

Terug naar boven
2014

Webshop Stylus pennen online

Stylus pennen bestellen

Een nieuwe webshop online : www.stylus-shop.nl. Compleet ingerichte webshop met handig betaalsysteem zoals Ideal, Pay-Pal eb Mistercash voor België. Volledig automatisch systeem ( i.s.m. Luondo ) waarbij de voorraad eenvoudig bijgehouden kan worden, meldingen van bestellingen en betalingen via email, grootboekrekeningen etc.

Stylus-Shop : De online webshop voor de ipad stylus pen en stylus pennen geschikt voor iPad, iPhone, Samsung smartphone en tablet en ieder ander apparaat met een capacitief scherm.

Terug naar boven
2013

Veel nieuwe websites online

Nieuwe websites online

Na een hele drukke periode weer eens een update van nieuwe websites welke online staan en zijn ontworpen door Graphics-design.nl. Om te beginnen heeft de Kappershoek uit rhenen een volledige restyle ondergaan.  Verder hebben wij de volgende websites het afgelopen jaar gemaakt :
Schoonheidsinstituut Beyesa, Bureau-Emergo, ALTURA-HRM, van Vugt Bouwadvies, Industriële automatisering Technologix, Sander Boudewijn Admninistratiekantoor en MC Keukenmontage

Momenteel ben ik nog bezig met een aantal websites, waaronder één in drie talen, een restyle van een webwinkel en een zeer uitgebreide webshop compleet nieuw.

Terug naar boven
2013

Website voor Beautysalon Dominique

Beautysalon Dominique

Voor een nieuwe beautysalon in zevenaar heeft Graphics-Design de website ontworpen. Beautysalon Dominique. Tevens heeft Graphics-design het logo ontworpen, welke gebruikt kan worden voor op visitekaartjes, in mailings of bijv. op een flyer.
Ook deze startende ondernemer heeft gebruik gemaakt van het starterspakket, ideaal als je niet te duur wilt beginnen. Beautysalon Dominique heeft een representatieve website waarmee het kan concureren met salons in de omgeving.

Terug naar boven
2012

Website voor Escape-Dienstverlening

Realisatie Escape-dienstverlening

Voor een nieuw op te zetten onderneming heeft Graphics-Design de website ontworpen. Tevens heeft Graphics-design het logo, visitekaartjes en een Flyer gemaakt. Voor deze startende ondernemer was het ideaal dat het starterspakket alomvattend was, en zo alles bij hetzelfde bedrijf ondergebracht is. De onderneming wou snel van start, en binnen 3 weken was allesgerealiseerd. Het bedrijf is inmiddels succesvol van start gegaan.

Terug naar boven
2012

Website voor Notariskantoor Jansen te Wageningen

Realisatie website Notariskantoorjansen

Notariskantoor Jansen uit Wageningen wilde een nieuwe website, waarbij de uitstraling van het kantoor zichtbaar was op de website. Verder moest er een uitgebreide offerte aangevraagd kunnen worden, een beveiligd contactformulier en googlemas aan toegevoegd worden. De website is eenvoudig en duidelijk van opzet, waarbij de vindbaarheid op google verwerkt is in SEO. Het menu is eenvoudig uit te bereiden met toekomstige diensten en pagina's.
Graphics-Design heeft de website ook in onderhoud, waardoor de website up-to-date blijft en voldoet aan de laatste standaarden geldend op het internet.

Terug naar boven
2012

Nieuwe website voor Notariskantoor de Kroon te Velp

Realisatie website NotarisdeKroon

Notariskantoor de Kroon te Velp had een bestaande website, echter de opzet ervan was sterk verouderd en niet meer van deze tijd. Ook de hosting ( en dan m.n. de prijs ) was van jaren terug, waardoor veel te veel geld betaald werd.
Door over te stappen naar een andere hosting werd er enorm bespaard ( tot wel 800 % ! ) op de kosten hiervoor. Graphics-Design heeft alles geregeld met de oude en nieuwe hosting en de verhuizing van de domeinnaam. Tijdens dit proces bleef de website online.
De website is compleet vernieuwd, met een frissere uitstraling van deze tijd. Ook is het mogelijk om online offertes aan te vragen, wat tijdbesparend werkt en extra services bied voor de bezoekers.

Terug naar boven
2012

Nieuwe website voor Kinderopvang de Dobbel

Realisatie website de Dobbel

Kinderopvang De Dobbel biedt in een kindvriendelijke omgeving en met respect voor het kind opvang aan voor kinderen van twee tot twaalf jaar met een aandoening en/of beperking. Kinderopvang De Dobbel gelooft in de kracht en het kunnen van het kind en wil bevorderen dat het door een prettige en veilige omgeving zelfvertrouwen krijgt en groei doormaakt.
De website is in goed overleg ontworpen, waarbij eenvoud, het speelse van kinderen en de duidelijke tweedeling tussen kinderopvang en opvang voor kinderen met een beperking uitstekend tot zijn recht zijn gekomen

Terug naar boven
2012

Nieuwe website voor Manuele Praktijk Polman

Realisatie website manuele praktijk polman

Manuele Praktijk Polman was toe aan een nieuwe website. In goed overleg is een lay-out gekozen welke goed past bij de uitstraling die Michaël Polman ( eigenaar ) wilde neerzetten.
De website is overzichtelijk ingedeeld, straalt rust uit, en geeft duidelijk weer waar manuele praktijk polman voor staat.
Uniek is de handige kaartweergaven van googlemaps op de contactpagina, en de kleine nuance die de blauwe balk weergeeft als de muis eroverheen gaat. Dit verwijst naar de triggerpoints, een therapie gegeven bij PraktijkPolman.

Terug naar boven
2011

Restyle T-Workx coaching en trainingen

Nieuwe lay-out voor T-Workx Coaching en trainingen

T-Workx Coaching en trainingen. De website heeft een grondige restyle ondergaan. Het kleurgebruik is afgestemd op de huisstijl van een andere tak van het bedrijf. Koevoetcoaching.
De website voldoet nu aan de nieuwste standaards, en wordt in iedere browser juist weergegeven. Dus bent u op zoek naar een coach, of zoekt u een training voor uw medewerkers, dan moet u bij T-Workx zijn.

Terug naar boven
2011

Een nieuwe website voor Fysiofit de Liemers

Een nieuwe website voor Fysiofit de Liemers

Fysiofit de Liemers in Duiven : Het adres voor fysiotherapie en sport in de Liemers. Naast gewone fysiotherapie hebben we in onze praktijk ook de mogelijkheid voor fysiofitness.
De oude website was totaal verouderd en achterhaald. Graphics-design heeft in goed overleg een nieuwe lay-out gekozen die perfect past bij de uitstraling. Zowel qua kleurgebruik, vormgeving, als het gevoel die heerst bij Fysiofit de Liemers.
Breng de website eens een bezoekje, er is veel informatie te vinden, of beter... ga er eens langs. Bewegen is immers gezond, en in de gemoedelijke sfeer en met professionele begeleiding zeker geen straf !

Terug naar boven
2011

Een nieuwe header... de werkwijze !

Werkwijze nieuwe header voor je website / webwinkel

Een Header ( grafische gedeelte aan de bovenkant van je website / webwinkel ) bepaald voor een groot deel de looks van je website. Graphics-Design heeft jarenlang ervaring om de wensen van de klant om te zetten in een pakkende header ( zie mijn portfolio ). Hoe gaat dat in zijn werk..
Na contact met de klant worden de wensen geïnventariseerd. ( grootte, kleurgebruik, teksten, bewegend of niet, sfeer, foto's etc. ) Hierop ga ik al meteen aan de slag en maak ( geheel vrijblijvend ) een aantal voorbeelden van Headers die m.i. die uitstraling hebben die de klant wil. Uiteraard zal de header aansluiten bij de rest van de website of webwinkel. Deze voorbeelden mail ik naar de klant, waarop er feedback komt. Deze neem ik mee in een volgende reeks headers die ik vervolgens maak. Dit proces kan zich meerdere malen herhalen, en daar komt dan het uiteindelijke ontwerp uit. Door deze werkwijze heeft de klant altijd volledige invloed op het ontwerp, en heb ik tot op heden enkel tevreden klanten. Door deze werkwijze kan ik ook erg snel werken, en kun je een nieuwe header al binnen een dag online hebben. Hierboven zie je een grafische voorstelling van het proces.
Ook interesse om je website / webwinkel eens een andere look te geven.. neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar boven
2011

Nieuwe lay-out Graphics-Design online

Nieuwe lay-out Graphics-Design online

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het ontwikkelen en realiseren van de gloednieuwe website van Graphics-Design. En met een prachtig eindresultaat: Vanaf juli 2011 is deze website een feit! De website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk te noemen met alle informatie op maat gepresenteerd in onze nieuwe frisse huisstijl. De website is gemaakt volgens de laatste standaard op het gebied van Webdesign. Kijkt u eens rustig rond, en mochten er vragen of opmerkingen zijn, vernemen wij dat graag.

Terug naar boven
2011

Website Balletstudio Danspodium gelanceerd

Website Balletstudio Danspodium gelanceerd

Balletstudio DansPodium uit Zevenaar : Dansers, van klein tot groot, leren bij studio DansPodium concentratie, kracht, creativiteit en lichaamsbewustzijn en dat onder leiding van de beste docenten uit het professionele dansvak. Klassiek ballet, streetdance, jazzdance, breakdance, spitzentechniek, kleuterdans, choreografie en pas de deux: Voor je plezier maar uiteindelijk misschien ook wel om zelf danser te worden!
De website straalt precies de sfeer en professionaliteit uit waarmee DansPodium alom bekend staat.

Terug naar boven
2011

Administratiekantoor Rutjes in een nieuw jasje

Bezoek de website van Administratiekantoor Rutjes

Administratiekantoor Rutjes is de laatste 5 jaar enorm gegroeid, mede dankzij de website die vanaf de start in 2005 online stond. Een website kan dan niet achterblijven en Graphics-Design kreeg volledig de vrije hand om de site aan te passen. Nu is ook de website met de complete nieuwe lay-out een feit, en kunnen de klanten nog beter de informatie tot zich nemen.

Terug naar boven
2011
Pagina 1 1