Webdesign

webdesign diensten

Een goed ontwerp

Een goede website begint met het maken van een analyse van uw bedrijf, uw markt, uw klanten en uw wensen. Naar aanleiding van deze analyse maken wij vrijblijvend een eerste ontwerp. Als klant heeft u hierbij maximale inspraak, waarbij er tijdens de ontwikkeling tussentijds overleg plaats vind. Pas als u volledig tevreden bent, zullen wij de website gaan bouwen, helder en transparant.
Het uiterlijk van een website bepaalt voor een groot gedeelte het beeld dat bezoekers van uw bedrijf krijgen wanneer ze uw website bezoeken. Het is daarom van groot belang dat naast de structuur en werking van uw website, de uitstraling en het uiterlijk van uw website past bij hoe u zich als bedrijf wilt presenteren. Bij instemming van uw kant, volgt dan het proces van ontwikkeling en realisatie, tot uiteindelijk het online plaatsen van uw nieuwe website.

Gebruiksvriendelijk en toegangkelijk

Om te zorgen dat uw website gebruiksvriendelijk en toegankelijk is, maken wij gebruik van zogeheten webstandaarden. Dit is een verzameling richtlijnen voor het publiceren van websites en documenten, opgesteld door het W3C. Door het toepassen van deze webstandaarden is de site gereed voor toekomstige ontwikkelingen en wordt hij bovendien beter gevonden door de zoekmachines.
Webdesign is een samenspel tussen het ontwerp, de uitstraling, functionaliteit en toegangkelijkhied.Door onze ervaring op zowel technisch als grafisch gebied kunnen wij een website voor u ontwikkelen, waarbij een goed en creatief ontwerp naadloos aansluit bij een toegangkelijke en overzichtelijke website.

bezoek onze portfolio >Webdesign is het vormgeven van alle aspecten van een website. Denk hierbij aan navigatie, interactie, maar ook de toegankelijkheid en grafische vormgeving. Graphics-Design beheerst al deze aspecten. Door alles bij één bedrijf onder te brengen zijn de lijnen kort, en kunnen wij snel inspelen op wijzigingen en nieuwe ontwikkelingen.